Autóbérlés, autókölcsönzés olcsón, gyorsan!
Non-Stop:

06703656698

Autókölcsönzőnk bemutatása

Cégünk több éves múltra tekint vissza az autóbérlés területén. Eleinte egy-két kisautóval indultunk, mára számos bérautó közül választhatnak ügyfeleink kis és középkategóriában. Az elmúlt évek során az a tapasztalat, hogy aki autót szeretne bérelni, az esetek többségében kisfogyasztású, lehető legolcsóbb autót keresi. Ezért elsősorban ilyen autók bérelhetőek nálunk, természetesen van flottánkban néhány nagyobb családi autó is ilyen igény esetén. 

Kiemelt figyelmet fordítunk az általunk bérbe adott autók műszaki állapotára. Minden autónk rendezett papírokkal, biztosítással rendelkezik. Bérautóinkat mindig tisztán, kitakarítva adjuk át, és a kölcsönzés végén így is várjuk vissza! 

 A jövőben tervezzük kölcsönzőnk bővítését, kisteherautók, utánfutók és motorok is hamarosan kölcsönözhetőek lesznek. Telephelyünk Zúgló és Kőbánya határán fekszik, az örs Vezér tértől 5 percre. Bérautóinkat ki is szállítjuk Budapest területén 5000Ft-ért, illetve Pest megyében, ezesetben előzetes egyeztetés szükséges.

Kollégáinkkal mind azon dolgozunk, hogy minden ügyfél elégedett legyen a bérelt autóval és az árakkal egyaránt. Assistance szolgáltatásunk Non-Stop aktív, ha tőlünk kölcsönöz bármikor számíthat ránk. 

Cégünk folyamatosan bővíti szolgáltatásait az autóbérlés területén, amennyiben bármilyen kérdése van, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Rugalmasak vagyunk és mindig próbálunk a lehető legjobban igazodni a bérlők egyedi igényeihez. 

A bérlők tájékoztatása nálunk mindig teljeskörű, nincsenek apró betűs rejtett költségek. Készséggel állunk rendelkezésére magánszemélyeknek és cégeknek egyárant, ha autóbérlésre van szüksége. Amennyiben több autót szeretne bérelni egyszerre, vagy hosszútávú bérlésre van szüksége, kérje egyedi árajánlatunkat. áraink garantaáltan a legolcsóbbak közé tartoznak a budapesti autókölcsönző piacon.