Autóbérlés, autókölcsönzés olcsón, gyorsan!
Non-Stop:

06703656698

Autóbérlési feltételek

Mi szükséges a bérléshez?

  • Érvényes személyi igazolvány/útlevél
  • 3 hónapnál nem régebbi közüzemi számla saját névről és cimről, ha ez nincs kaució megegyezés szerint
  • Érvényes, 2 évnél régebben kibocsátott jogositvány
  • Érvényes lakcimkártya
  • A bérleti dij előrefizetése
  • Külföldi bérlésnél kaució
  • A bérlő valós telefonos elérhetősége

Hogyan bérelhetjük ki az autót?

A kívánt autót a bérlő átveheti a telephelyen (Budapest 1106 Rákász utca 6.) személyesen 8 tól 21 óráig, illetve térités ellenében, telefonon egyeztetett időpontra a kért helyszinre szállitjuk a gépkocsit Magyarország területén. A bérautót a kresz előirásainak megfelelően felszerelve, jó műszaki állapotban, kívül-belül tisztán adjuk át. A kölcsönzött járművet ugyanilyen állapotban kell visszahozni. Minden bérautónk rendelkezik kötelező felelősségbiztositással, mely a követzkezőkkre terjed ki: A biztosítás kiterjed a felelősség kérdésének vizsgálatára, és azoknak a megalapozott kártérítési igényeknek a kielégítésére, amelyeket a biztosított személyekkel szemben a biztosítási szerződésben megjelölt gépjármű üzemeltetése során okozott károk miatt támasztanak. Mindaddig, ameddig az autó a bérlőnél van, a bérlő tartozik felelősséggel a járműért, nem csak az esetleges sérülések, károsodások, szennyeződés tekintetében, hanem a járművel elkövetett közlekedési szabálysértés, parkolási vétség, v. bűncselekmény esetében is.

Autóbérlés Árak és a fizetés módja:

A bérleti dijat a bérlés megkezdésekor előre, készpénzben kell kifizetni. Amennyiben az autóval elhagyják Magyarországot, kaució letétbe helyezésére is szükség van, melynek összegéről bérlő és bérbeadó a bérlés megkezdése előtt megegyeznek, s azt a bérleti szerződésben rögzitik. Ezen kívül 5000-ft takaritási kauciót kell megfizetni, mely a gépkocsi visszaadásakor visszajár, amennyiben tiszta állapotban hozzák. A bérlés feltételeit, beleértve a fizetési feltételeket is, a bérlő és bérbadó közt létrejött bérleti szerződés tartalmazza részletesen mely innen letölthető: Autóbérlés szerződés 
A bérleti dijak nem tartalmaznak semmilyen "meglepetést", azaz rejtett költséget. Az autók napra lebontott bérleti dijai a biztositás dijából, a szervizköltségekből, a gépjárműadóból (teljesitményadó, cégautóadó),segélyszolgálat illetve diszpécser-szolgálat dijából tevődik össze.

Autók átadása és visszavétele

Az autók átadásakor és visszavételekor bérbeadó és bérlő együtt ellenőrzik, hogy a gépjármű műszakilag jó állapotban van, tisza, nem hiányoznak a kreszben előirt kötelező tartozékok ( pótkerék, emelő, pót-égőkészlet, elsősegély-doboz), a gumik az évszaknak megfelelőek, a benzin mennyisége azonos, megvan a forgalmi engedély és az inditókulcs.