Autóbérlés, autókölcsönzés olcsón, gyorsan!
Non-Stop:

06703656698Autóbérlés km korlát és kaució nélkül!

Akár azonalli kiszállitással Budapesten 5000 Ft-ért.

Rendszeresen karbantartott, megbízható bérautók.

Kisautók már 3000 Ft-tól

Kérejen autót rögtön a reptérre. Reptéri kiszállítás 6000 Ft


Az autóbérlés bárki számára elérhető szolgáltatás, mindössze a személyi okmányaira van szüksége. Az autókölcsönzés a legjobb megoldás azoknak, akik nem szeretnének a saját autóval járó terhekkel és felelőséggel bajlódni. Egy olcsó autó bérlése sokkal kedvezőbb megoldás lehet, mint saját autó vásárlása, vagy akár a tömegközlekedés. Autókölcsönző cégünk 2014-ben indult. Célunk, hogy olcsón és gyorsan ki tudjunk szolgálni mindenkit akinek autóbérlésre van szüksége. Első sorban kis kategóriás, kis fogyasztású autókat lehet nálunk kölcsönözni, de igény szerint néhány nagyobb, középkategóriás autóval is tudunk bérlőinkek szolgálni.


Amennyiben hosszú távra szeretne autót bérelni, már 3000 Ft/nap-os áron tudunk bérautót adni. Rövid távú autóbérlés 3500 Ft/nap-tól. Bérautóink külföldre nem vihetőek


Lehetőség van kisebb teherautó illetve utánfutó kölcsönzésére is, illetve vonóhorgos bérautók, kétszemélyes dobozos autók is szerepelnek bérelhető autóink között. Egyedi autóbérlés igénylésénél előzetes egyeztetés szükséges.

Bérelhető Suzuki Swift

Minden kölcsönözhető autó biztosított és minden a kreszben előírt felszereléssel rendelkezik. Amennyiben további tartozékokra lenne szüksége pl gyerekülés, GPS tartó, GPS, stb kérje egyedi árajáánlatunkat. Nálunk a  hosszútávú autóbérlés, esetén jelentős kedvezményt kap az ügyfél, és a kölcsönzött extra tartozékokért nem számolunk fel plusz bérleti díjat.

Budapesti autókölcsönző cég vagyunk, de igény szerint egész magyarország területére ki is szállítjuk a bérautókat.

A feltüntetett árak garantáltak, a bérlők teljes körű tájékoztatást kapnak, nincsenek rejtett költségek.